Friday, 6 January 2017

Wanita Ini Berang Ibunya di Hina oleh Netizen

Wanita Ini Berang Ibunya di Hina oleh NetizenNampaknya isu perkahwinan seorang wanita bernama Coco ini sungguh memberi kesan kepada orang ramai, mana tidaknya, gambar perkahwinan Coco yang dimuatnaik ke laman sosial menerima pelbagai komen termasuk orang yang berada di dalam gambar itu.

Seorang wanita bernama Eyqa Suffi, melahirkan rasa sedih selepas gambar ibunya bersama Coco menjadi bahan hinaan dan kritikan daripada segelintir netizen yang tidak bertanggungjawab.

Menurut beliau, gambar itu di ambil ketika ibunya menghadiri perkahwinan Coco dan tidak menyangka ia disebarkan ke media sosial di mana ramai mengatakan itu ibu Coco sehingga ibunya itu dihina.

Berikut adalah antara gelagat netizen yang tidak bertanggungjawab menghina ibu beliau.

Berikut adalah tulisan beliau.


Berikut adalah komen daripada adik beradik yang lain.


Yang pagi komen bukan-bukan tu kenapa la netizen pun, kalau dah bencikan Coco bash dia sudahlah, tak kisah la kalau itu mak Coco betul pun, jangan la sampai maki orang yang sepatutnya kita hormat. - Siakapkeli.my

Aida Natasya

Ketika informasi berada di hujung jari. Kebenaran pasti akan menutupi kebatilan yang merajai hati dan fikiran yang di rasuki oleh kejahilan tingkat tinggi.


Disclaimer : Admin tidak akan bertanggungjawab terhadap mana-mana komen yang di paparkan di sini. Segala komen adalah tertakluk kepada pemberi komen. Mana-mana komen yang di sifatkan menyalahi undang-undang akan di remove serta merta.