Teman Lelaki Ku Buaya Darat

Teman Lelaki Ku Buaya Darat. Baca Luahan Seorang Wanita Yang Terpaksa Berhadapan dengan kerenah teman lelaki atau kekasihnya yang mata keranjang dan persis buaya darat.

Gambar Hiasan

Assalamualaikum...

Saya nak kongsi sikit masalah saya ni...kalau ada yang boleh bagi pendapat pun bagus...teman lelaki saya ni buaya...mula2 saya kenal dia, saya tak tahu pun perangai dia macam tu...tapi ada la orang datang cerita then ex dia pun ada warning saya pasal perangai dia...tapi biasa la mula2 bercinta mana nak dengar & nampak semua tu...bila cukup sebulan saya kenal dia...

entah macam mana satu hari dia pergi tandas then tertinggal fon dalam kereta tepi seat...saya dengar ada mesej masuk...tak sengaja saya buka...masa tu ada mesej kawan2 dia saja...bila saya buka wechat dia, Allah sahaja tahu hati sya hancur...mesej2 dngn mcm2 jenis perempuan termasuk ex dia sebelum saya...bila saya baca...ada mesej baru yg dya cakap nak ambil ex dia keluar...

saya menangis sepuasnya...bila dia masuk kereta terus gelabah sebab nampak saya pegang fon dia..dia cakap kat saya yg dia cuma nak mainkan ex dia tu...padahal dia ada ajak perempuan tu kawin...sumpah sedih...saya cuba lupakan tapi tak mampu...saya suruh dia tinggalkan saya dia tak nak...bulan kedua kantoi lagi...perempuan lain pula...

kemudian berlarutan kantoi dya setiap bulan sampai saya jumpa gambar dia peluk perempuan indon dalam club masa tu lepas raya...dia dah bawa saya jumpa fmly dia...masa tu sedih sangat2 sebab semua peluang yang saya bagi dia tak pernah hargai...kejadian kantoi ni berlarutan sampai sekarang...bila saya marah dya kadang2 saya kena pukul sampai lebam sana sini...

baru2 ni paling penat untuk saya layan benda bodoh ni...saya jumpa lagi mesej dengan perempuan indon...akhirnya saya gunakan cara halus...yang saya sendiri tak sangka..dia menangis depan saya...tak macam selalu dia akan bentak dan pukul saya...tapi sayang...saya dah putus asa...kami rancang nak kawin awal tahun depan...saya dah tak percaya semua kata2 dia...perasaan sayang cinta saya dah tak ada...

Banyak saya bekorban untuk dia...tapi dia tak hargai...

Dulu saya selalu masak bekal utk dia pergi kerja...selalu belanja dia makan bila dia tak ada duit...bila dia sakit masuk hospital saya sanggup tipu bos untuk jaga dia siang malam...tapi tula masih belum puas untuk dia sakitkan hati saya...sekarang saya buntu...apa perlu saya buat...demi menjaga hati keluarga dia dan keluarga saya...hati saya sakit ...

P/s : Apa komen anda?
Previous
Next Post »

LAZADA BUAT SALE LAGIIII