Skip to main content

Posts

Showing posts from January 6, 2017

Trending

Tunku Aminah Akan Berkahwin Pada 14 Ogos 2017.

Wanita Ini Berang Ibunya di Hina oleh Netizen

Wanita Ini Berang Ibunya di Hina oleh Netizen | Nampaknya isu perkahwinan seorang wanita bernama Coco ini sungguh memberi kesan kepada orang ramai, mana tidaknya, gambar perkahwinan Coco yang dimuatnaik ke laman sosial menerima pelbagai komen termasuk orang yang berada di dalam gambar itu.

Seorang wanita bernama Eyqa Suffi, melahirkan rasa sedih selepas gambar ibunya bersama Coco menjadi bahan hinaan dan kritikan daripada segelintir netizen yang tidak bertanggungjawab.

Menurut beliau, gambar itu di ambil ketika ibunya menghadiri perkahwinan Coco dan tidak menyangka ia disebarkan ke media sosial di mana ramai mengatakan itu ibu Coco sehingga ibunya itu dihina.

Berikut adalah antara gelagat netizen yang tidak bertanggungjawab menghina ibu beliau.
Berikut adalah tulisan beliau.


Berikut adalah komen daripada adik beradik yang lain.

Yang pagi komen bukan-bukan tu kenapa la netizen pun, kalau dah bencikan Coco bash dia sudahlah, tak kisah la kalau itu mak Coco betul pun, jangan la sampai maki ora…

Terowong Karak Genting Sempah Akan Di Tutup 2 Bulan Bermula 10 Januari 2017

Terowong Karak Genting SempahAkan Di Tutup2 Bulan Bermula 10 Januari 2017


KUALA LUMPUR, 6 Jan - Terowong Genting Sempah akan ditutup sementara selama 60 hari mulai jam 8 pagi sehingga 5 petang bermula Selasa ini bagi memberi ruang untuk kerja penyelenggaraan sistem dan pembaikan jalan dalam terowong tersebut.

"Laluan hala barat akan ditutup kepada lalu lintas bermula 10 Jan hingga 16 Feb manakala arah timur akan ditutup bermula 20 Feb hingga 22 Mac", kata ANIH dalam satu kenyataan.

"Laluan akan dibuka seperti biasa dari 6 petang hingga 7 pagi," kata kenyataan itu.

Menurut kenyataan itu lagi, satu laluan kontra di Terowong Genting Sempah akan diaktifkan sepanjang tempoh penyelenggaraan itu.

"Kerja-kerja penyelenggaraan akan dihentikan pada cuti musim perayaan Tahun Baharu Cina dan Thaipusam," kata kenyataan itu.

Pengguna Lebuh Raya Pantai Timur (LPT) yang ingin mendapatkan maklumat terkini mengenai LPT boleh mengikuti laman sosial rasmi iaitu Facebook Lebuhraya …